Inventar til skolekøkkenet
Madkundskab er et unikt fag i folkeskolen, hvor eleverne skal lære at klare sig selv i skolekøkkenet. Senere i eget køkken.
I skolekøkkenet lærer eleverne at håndtere og gebærde sig blandt kogeplader, skarpe knive og varme ovne med omtanke. I et godt indrettet skolekøkken kan alle elever få gode og læringsrige oplevelser sammen med underviserne og blive bedre til madkundskab.
Søg inspiration i vores billedgalleri nedenfor og tjek vores brochure. Vi er altid klar på en dialog om en inventarløsning, der passer lige præcist til jer.
Madkundskab
De centrale områder i madkundskab er:
- måltider
- livskvalitetfødevarer
- miljø
- hygiejne
- sundhed
Det skal være en oplevelse at studere, forberede og lave mad, og derfor skal de fysiske rammer være indbydende og hygiejniske. Det er samtidig en forberedelse på at blive selvstændige i et køkken. Med den rigtige undervisning i madkundskab skabes en bedre forståelse af råvarer og udnyttelse heraf, men også en forståelse for planlægning af måltider og forskellige deadlines. Alt i alt giver køkkenfærdighederne et godt perspektiv til både andre fag, men også voksenlivet.